Kőszeg Pót-LEG

Ezt a túrát BTR szervezte a Csamovákokkal. Az időjárás nagyon mostoha volt hozzánk.

Találka és indulás szombaton, Törökbálint Cora parkoló. Pötyke mocija úgy gondolta, még a találkozó előtt makacskodik, ezért Ő kicsit késve érkezett. Az úton további műszaki probléma már nem volt. Csákvár környékén kezdett szemerkélni az eső, ezért a csákvári benzinkútnál gyors beöltözés és tovább Székesfehérvárig. Székesfehérváron rövid pihenő, tankolás és indulás tovább. Bakonygyepesig végig közepes esőben, ott ismét egy kisebb pihenő. Esőben indultunk tovább, majd egy kis esőmentes szakasz következett. Szombathely környékén csatlakozott hozzánk Lacibácsi. Üdvözöltük egymást, élveztük hogy éppen nem esik az eső és néha még a nap is kikandikál a felhők mögül.

Következő megállónk Kőszeg.

Az írottkői kirándulásra már csak négyen (BTR, Banó, Lacibácsi és Én) vállalkoztunk. Mire ebből a kb. 60 km-es kis ausztriai kirándulásból visszatértünk, elkészült a finom pincepörkölt.

Az este kellemes beszélgetéssel, szórakozással telt. Kívül pedig viharos erejű szél tombolt.

Vasárnap reggeli és cuccolás után indulás haza. Ez az út mindenkinek emlékezetes marad, szerencsére ritkán motorozunk ennyire mostoha körülmények között. Gyakorlatilag végig esőben, helyenként 100 km/h feletti oldalszélben. Azért mindenki derekasan helyt állt (motorozott).

A túra útvonala:

Megtett táv: 742 km

BTR videó összefoglalója: