Petya 2 napos túrája

A motoros szezon elején Petya barátunk szervezett Nekünk Csamovákoknak egy jó kétnapos túrát.

Április 16-án Budapesten a Népszigeten találkoztunk, és indultunk a kétnapos túrára. Indulás előtt volt egy kicsi bonyodalom, ugyanis Apus motorjának kulcsa előző nap útközben önálló éltre kelt és megvált a motortól, az akku meg lemerült. Végül a pótkulcs megérkezett Miskolcról, a mocit meg "bebikáztuk" és csekély késéssel, de elindultunk.

Akik nem jöttek a Népszigetre, azokkal az Üllői ú- Könyves Kálmán krt sarkánál találkoztunk. Első megállónk Felcsúton volt, ahol ugyan csak kívülről, de megnéztük a fociakadémiát. Sörédnél csatlakozott a társasághoz Guzzi és Kati, majd Győrben retekegér és családja várt bennünket némi harapni valóval és frissítőkkel. Továbbindulva a győri forgalomban kettészakadt a csapat, ami kisebb zavart okozott, végül Bősön az erőműnél ismét találkoztunk.

Az erőmű megtekintését követően Szlovák oldalon motoroztunk tovább Letkésig, ahol visszatértünk Magyarországra. Letkésen Pötyke is csatlakozott hozzánk. Rövid pihenő és üdvözlő puszik után folytattuk utunkat Drégelypalánkig. Drégelypalánkon éjszakáztunk, sajnos a kései érkezés miatt nem volt lehetőség a várat megnézni.

Vasárnap nyugodt, csamovákos tempóban a Mátra és a Bükk érintésével elmotorozgattunk Jászberényig. Útközben meglátogattuk Barnuciékat, akik egy kis harapnivalóval és frissítőkkel várták a Csattogó Vándorokat. Jászberényben egy finom szarvaspörkölttel zártuk a túrát, amit érkezésünkre az Öcsém készített el.

Köszönet Petyának a szervezésért.

Néhány kapcsolódó link:

Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia

Bős-vízi erőmü

Drégelypalánk